Mentés a kedvencek közé!Kövessen minket a Facebook-on!
Hírek Hasznos információk Kedvezmények
Boldogasszony Zarándokvonat 2018
2018. május 28.

Az idén hatodik alkalommal voltunk a Boldogasszony Zarándokvonat végtelenül szerencsés utasai. Évről-évre azt tapasztaltuk, hogy az együtt töltött négy nap alatt, olyan mennyiségű lelki élmény zúdul ránk, hogy annak feldolgozásához a két Pünkösd közötti idő is alig elég. Az idei zarándoklatunk varázsából is csak most kezdünk felocsúdni, és most már nem tehetjük meg, hogy ne fejtsük ki bővebben véleményünket, és ne adjuk írásba hálás köszönetünket.
A vonat atmoszférája leírhatatlan! Imádságos-énekes együttlé-tünk emberi gyarlóságainktól tisztít, egy kegyelmi dimenzióba emel. Köszönjük!
A zarándoklat lelki vezetői csodálatos Emberek. A zarándoklatokhoz nyújtott spirituális elemózsiájuk olyan útravaló, amely szinte a következő zarándoklatig ellát lelki táplálékkal. A Zarándokvonat Karnagya pedig az egyik legnagyobb ajándék, amivel lelki épülésünket tovább emelik. Őket is köszönjük!
A liturgikus események mindegyike életre szóló kegyelmi esemény, de a csúcspontja – természetesen – a Pünkösd-szombati csoda a Somlyói nyeregben. Ezt leírni nem, csak átélni lehet. Meggyőződésünk, hogy a világ magyarságának a legnagyobb eseményén lehetünk jelen, a Szűzanya nemzetünket patronáló szeretetének köszönhetően, minden évben.
Köszönjük a professzionális szervezést! Köszönjük, hogy minden kérésünket emberfeletti türelemmel kezelik, és teljesítik! Ezek nélkül kimaradnánk a csodákból. Köszönjük az ember-séges és szerető szívű Munkatársakat! Köszönjük a zarándoklatokon megismert, keresztényi értékekben dúsgazdag, új barátainkat!

P.N. és neje

A Misszió Tours az egyik legismertebb olyan utazási iroda, amely hívő katolikusok százait viszi zarándokvonattal Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba, és Lengyelországba, Czestochowába, a „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolat jegyében. Az utazások gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek, ugyanis a zarándokokat lelki vezetők kísérik az út során.

Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

6. alkalom zarándokvonaton: 1 Czestochowa, 4 Csíksomlyó, 1 Medjugorje. Mindig nagy örömmel tölt el a Misszió tours-szal utazni. kiváló, körültekintő, udvarias csapat, jó szervezés, gazdag program, lelki felüdülés!Sok ilyen zarándoklatot, lelki élményt Mindenkinek!

T.Á.

Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Facebook-on! Mentés a kedvencek közé!
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  missziotours.hu  -