Mentés a kedvencek közé!Kövessen minket a Facebook-on!
Hírek Hasznos információk Kedvezmények
Időpont: 2024. május 17-19.  (3 nap / 2 éjszaka)
Lelkivezetők: Böjte Csaba ferences szerzetes, Papp László és Bökő Péter atyák
Utazás: különvonat, 2. osztályú termes ülőhelyes és fülkés-fekvőhelyes kocsik, ill. étteremkocsi és mozgóbüfé. Folyamatos utazás oda és vissza útban is. Kihangosított vonatrádió és csendes fülkék (személyes lelkibeszélgetés vagy szentgyónási lehetőség!) az „S”- kocsiban.

Útvonal odafele: Budapest, Keleti pu. – Szolnok – Püspökladány – Debrecen – Nyírábrány – Érmihályfalva – Nagykároly – Zilah – Zsibó – Dés – Déda – Gyergyószentmiklós – Csíkszereda
 
Hazafelé: ugyanezen az útvonalon jön visszafelé a zarándokvonat
Szállás: elszállásolás nélkül.
Ellátás: önellátás, a vonaton étteremkocsi és mozgóbüfé üzemel.
Program: 1. nap: Zarándokok ünnepélyes megáldása, majd indulás a délutáni órákban Budapestről. Felszállási lehetőségekkel folyamatos utazás Székelyföldre, Csíkszeredába. Útközben különleges hangulatban zajlanak a közös programok, imák, elmélkedések, közös éneklések. Lelki beszélgetésre és gyónásra is lehetőség van.
2. nap: Különvonatunkkal megérkezünk a kora reggeli órákban Hargita megye központjába, ahol a vasútállomásról vonulnak fel zarándokaink a CSÍKSOMLYÓI PÜNKÖSDI FOGADALMI BÚCSÚBA. Csíkszereda: a Missziós Zarándokvonat utasaival csatlakozunk a hagyományosan a Boldogasszony Zarándokvonattal érkezőkhöz, és egy nagy keresztaljként, kihangosítva, közösen énekelve és imádkozva vonulunk fel a Kegytemplomhoz, majd a szabadtéri oltárhoz. Részt veszünk a hegynyeregben az ünnepi szentmisén. Délután szabadprogram, melynek keretében egyénileg lemegyünk a vasútállomásra, felszállás a különvonatra. Folyamatos hazautazás, közben tovább folytatódnak a programok, élménybeszámolók, közös éneklések a vonaton.
3. nap: Visszautazás a Dés, Nagykároly, Debrecen, Budapest útvonalon. Várható megérkezés a reggeli, kora délelőtti órákban.
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csíkszeredai vasútállomásról gyalogosan vonulunk fel a szentmise helyszínére. Ez az út kb. 5 km. Ezért kérjük Önöket, hogy csak az vállalja az utazást, akinek ez nem túlzottan megterhelő, megfelelő fizikai egészségnek örvend.
 
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják! A menetrend és ez által a program is változhat!
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Részvételi díj: 59 900 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét, a csoportkísérést és a fentebb ismertetett programokat.
FONTOS: A részvételi díjak 400 HUF/EUR árfolyamig érvényesek!.
A részvételi díj nem tartalmazza fekvőkocsi (couchette, 6 fő/fülke) felár: : 1. szint 17 000 Ft/fő, 2. szint: 15 000 Ft/fő, 3. szint: 10 000 Ft/fő, az útlemondási biztosítást, ami a részvételi díj 5 %-a, az utasbiztosítást (Baleset, Betegség és Poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2040 Ft/fő (a jelenlegi díjszabás szerint), a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
Fekvőkocsi felár, 1. szint: 17 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Fekvőkocsi felár, 2. szint: 15 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Fekvőkocsi felár, 3. szint: 10 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Utasbiztosítás: Külön fizetendő a BBP utasbiztosítás, mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2040 Ft/fő.

A Misszió Tours az egyik legismertebb olyan utazási iroda, amely hívő katolikusok százait viszi zarándokvonattal Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba, és Lengyelországba, Czestochowába, a „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolat jegyében. Az utazások gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek, ugyanis a zarándokokat lelki vezetők kísérik az út során.

Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Tisztelt Szervezők! Szeretnék köszönetet mondani munkájukért, hogy szeptember 2-6. között igazi lelki feltöltődésben lehetett részünk. Segítse Isten további munkájukat, legyenek áldottak a Segítők, hiszen olyan élményt nyújtottak, amit csak ott lehetett megtapasztalni.... Tovább...

M.M. és V.T.I.

Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Facebook-on! Mentés a kedvencek közé!
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  missziotours.hu  -