Mentés a kedvencek közé!Kövessen minket a Facebook-on!
Hírek Hasznos információk Kedvezmények
Időpont: 2022. június 20-24.  (5 nap / 4 éjszaka)
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Lelkivezetők: Dr. Veres András püspök, MKPK elnöke, Tamás József nyugalmazott segédpüspök és Bátor Botond pálos szerzetes
Utazás: különvonat, IC+ kocsik, valamint 2. osztályú termes ülőhelyes és fülkés fekvőhelyes kocsik, ill. étterem- és stúdiókocsi. Folyamatos utazás oda-vissza. Kihangosított vonatrádió és csendes fülkék az „S”- kocsiban.
Útvonal: Budapest, Keleti pu. – Kelenföld – Tatabánya – Komárom – Győr – Mosonmagyaróvár – (Rajka – Zsolna – Petrovice u Karvine – Katowice)* – Czestochowa
Hazafelé: Krakkó – (Petrovice u Karvine – Zsolna – Rajka)* – Mosonmagyaróvár – Győr – Komárom – Tatabánya – Kelenföld – Budapest, Keleti pu.
*nem felszállóhely
Indulás:
Budapest, Keleti pu.
Bp. Kelenföld
Tatabánya
Komárom
Győr
Mosonmagyaróvár
Szállás: Zarándokközpont.
A kategória: 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban,
B kategória: 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban.
Ellátás: második nap vacsora a szálláson, harmadik nap reggeli és vacsora a szálláson, negyedik nap reggeli.
Program: 1. nap (06.20., hétfő): Indulás a délutáni órákban Budapest Keleti pu.: zarándokok fogadása, ünnepélyes búcsúztatás. Utazás Felvidéken/Szlovákián és Csehországon keresztül Lengyelországba. Folyamatos lelki programok, közös éneklések, imádságok, gyónási lehetőség. Első este vacsora egyénileg, igény szerint a vonaton.
 
2. nap (06.21., kedd): Reggeli lehetőség egyénileg a vonaton (mozgóbüfé vagy étteremkocsi). Érkezés CZESTOCHOWÁ-ba. Autóbuszokkal felutazunk a Kegyhely melletti Szent II. János Pál Zarándokközpontba, elszállásolás. CZESTOCHOWA belvárosából a SZŰZ MÁRIA SUGÁRÚTON egy nagy keresztaljként felvonulunk Jasna Górára, közben POPIELUSZKO atya és a KATYNI ÉS SZMOLENSZKI ÁLDOZATOK EMLÉKMŰVÉNEK megkoszorúzása. Főpapi szentmise a KEGYKÁPOLNÁBAN, majd a kegykép lezárása. Szabadprogram. Vacsora a szálláson, „Kiáltás”, majd rózsafüzér a Bazilikában. „Apel” a Kegykápolnában, majd csoportos és egyéni virrasztási lehetőség a kegyképnél.
 
3. nap (06.22., szerda): Reggeli a szálláson, közös program a KORDECKI TEREMBEN. Szentmise, majd a BOLDOG ÖZSÉB DÍSZKÚT megkoszorúzása. Szabadprogram. Délután KERESZTÚT a kolostor évszázados falain. Este „Kiáltás”, majd rózsafüzér, „Apel”. A programot GYERTYÁS KÖRMENETTEL zárjuk.
 
4. nap (06.23., csütörtök): Reggeli, majd elköszönés Czestochowá-tól. Utazás Krakkó – Główny főpályaudvarra. KRAKKÓ: a világhírű Mária templomban főpapi szentmise, majd szabadprogram a belvárosban. Többek között jobban megnézhetjük a Mária templomot, és a Posztócsarnokot is láthatjuk majd. Felsétálhatunk a Wawel katedrálisába is. A késő délutáni órákban találkozás a főtéren, majd a Flórián kapun keresztül érkezünk vissza a főpályaudvarra. Felszállás a zarándokvonatra és hazaindulás. Hazautazás közben tovább folytatódnak a programok, élménybeszámolók, közös éneklések a vonaton. Megérkezés Budapestre, a Keleti pályaudvarra jún. 24-én, pénteken!
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják!
A menetrend és ez által a program is változhat!
Lelki megújulásunkért! Misszió hitünkért!
FONTOS: Az utazásukra vonatkozó jelenleg érvényes előírásokat (melyek indulásig változhatnak) az alábbi oldalak tartalmazzák:
MEGNÉZEM: Utazási tanácsok országonként .
MEGNÉZEM: Tájékoztató a magyar állampolgárok Magyarországra történő hazatérésének rendkívüli szabályairól a COVID-19 járvány miatt .
 
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat MEGNÉZEM. és Facebook oldalunkat MEGNÉZEM!
Részvételi díj: 84 990 Ft/fő, mely tartalmazza ("A" kategória) a 2 éjszakai szállást, 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban, a vonatos utazás költségét, a szállítást, második nap vacsorát a szálláson, harmadik nap reggelit és vacsorát a szálláson, negyedik nap reggelit, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége a vonat budapesti indulási időpontjától a Budapestre érkezés időpontjáig 1 840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
IC+ felár: 15 000 Ft/fő
1 ágyas felár: 39 900 Ft/fő
Fekvőkocsi felár, 1., 2. szint: 12 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Fekvőkocsi felár, 3. szint: 8 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Részvételi díj: 69 990 Ft/fő, mely tartalmazza ("B" kategória) a 2 éjszakai szállást, 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban, a vonatos utazás költségét, a szállítást, második nap vacsorát, harmadik nap reggelit és vacsorát a szálláson, negyedik nap reggelit, csoportkísérést, programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége a vonat budapesti indulási időpontjától a Budapestre érkezés időpontjáig 1 840 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras (EUB Nívó).
IC+ felár: 15 000 Ft/fő
Fekvőkocsi felár, 1., 2. szint: 12 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Fekvőkocsi felár, 3. szint: 8 000 Ft/fő , a helyek korlátozott számban vannak!
Utasbiztosítás: Külön fizetendő a BBP utasbiztosítás, mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1840 Ft/fő.

A Misszió Tours az egyik legismertebb olyan utazási iroda, amely hívő katolikusok százait viszi zarándokvonattal Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba, és Lengyelországba, Czestochowába, a „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolat jegyében. Az utazások gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek, ugyanis a zarándokokat lelki vezetők kísérik az út során.

Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Tisztelt Szervezők! Szeretnék köszönetet mondani munkájukért, hogy szeptember 2-6. között igazi lelki feltöltődésben lehetett részünk. Segítse Isten további munkájukat, legyenek áldottak a Segítők, hiszen olyan élményt nyújtottak, amit csak ott lehetett megtapasztalni.... Tovább...

M.M. és V.T.I.

Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Facebook-on! Mentés a kedvencek közé!
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  missziotours.hu  -