Mentés a kedvencek közé!Kövessen minket a Facebook-on!
Hírek Hasznos információk Kedvezmények
Időpont: 2021. május 21-23.  (3 nap / 2 éjszaka)  (TÖROLT ÚT)
Lelkivezető: Michels Antal atya
Karnagy: hamarosan
Utazás: különvonat, IC+ és/vagy 1. osztályú ülőhelyes kocsik, valamint 2. osztályú termes ülőhelyes és fülkés fekvőhelyes kocsik, ill. étterem- és stúdiókocsi. Folyamatos utazás oda-vissza. Kihangosított vonatrádió és csendes fülkék az „S”- kocsiban.
Indulás: Útvonal: Budapest Keleti pályaudvar – Debrecen – Nagykároly – Dés – Gyergyószentmiklós – Csíkszereda
Hazafelé: Csíkszereda – Gyergyószentmiklós – Dés – Nagykároly – Debrecen – Budapest
Szállás: elszállásolás nélkül.
Ellátás: önellátás, a vonaton étteremkocsi és mozgóbüfé üzemel.
Program: 1. nap: (05.21., péntek): Zarándokok ünnepélyes megáldása, majd indulás a délutáni órákban Budapestről. Felszállási lehetőségekkel folyamatos utazás Székelyföldre, Csíkszeredába. Útközben különleges hangulatban zajlanak a közös programok, imák, elmélkedések, közös éneklések. Lelki beszélgetésre és gyónásra is lehetőség van.
 
2. nap: (05.22., szombat): Közel fél kilométer hosszú különvonatunkkal megérkezünk a kora reggeli órákban Hargita megye központjába, ahol a vasútállomáson köszöntik és megáldják zarándokainkat. CSÍKSOMLYÓI PÜNKÖSDI FOGADALMI BÚCSÚ. Csíkszereda: A Missziós Zarándokvonat utasaival csatlakozunk a hagyományosan cca. ezer fős Boldogasszony Zarándokvonattal érkezőkhöz, és egy nagy keresztaljként, kihangosítva, közösen énekelve és imádkozva vonulunk fel a Kegytemplomhoz, majd a szabadtéri oltárhoz. Részt veszünk a hegynyeregben az ünnepi szentmisén. Délután szabadprogram, melynek keretében egyénileg lemegyünk a vasútállomásra, felszállás a különvonatra. Folyamatos hazautazás, közben tovább folytatódnak a programok, élménybeszámolók, közös éneklések a vonaton.
 
3. nap: (05.23., vasárnap): Érkezés Debrecenen át Budapestre a reggeli, kora délelőtti órákban.
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják! A menetrend, ezáltal a program is változhat!
FONTOS: Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csíkszeredai vasútállomásról gyalogosan vonulunk fel a szentmise helyszínére. Ez kb. 5 km. Ezért kérjük Önöket, hogy csak az vállalja az utazást, akinek nem túlzottan megterhelő, megfelelő fizikai egészségnek örvend.
REGISZTRÁLJON most előlegfizetés és kötelezettség nélkül, és biztosítsa helyét a csíksomlyói Misszió Zarándokvonaton!
A 2021. február 28-ig regisztrálóknak az alábbi áron biztosítjuk az utazásukat!
Az út részleteiről elsők között fogjuk értesíteni! Várjuk érdeklődését!
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat és Facebook oldalunkat!
Részvételi díj: 35 000 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét, a csoportkísérést, és a programokat.
A részvételi díj nem tartalmazza fekvőkocsi (couchette) felárat: 1., 2. szint: 12 000 Ft/fő, 3. szint: 8 000 Ft/fő (Fekvőkocsiban a helyek korlátozott számban vannak!), az útlemondási biztosítást, ami a részvételi díj 5 %-a, az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 260 Ft/fő a 80 év felettiek biztosítási díja feláras. (A jelenlegi díjszabás szerint.).
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő a BBP utasbiztosítás, mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1260 Ft/fő.

A Misszió Tours az egyik legismertebb olyan utazási iroda, amely hívő katolikusok százait viszi zarándokvonattal Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba, és Lengyelországba, Czestochowába, a „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolat jegyében. Az utazások gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek, ugyanis a zarándokokat lelki vezetők kísérik az út során.

Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Hálás köszönet a Szűzanyának a meghívásért, és a szervezőknek ennek a nagyszámú zarándoklatnak a precíz, szeretetteljes létrejöttéért! Köszönet a lelkünk feltöltődéséért, a szép énekekért, tartalmas szentmisékért! Munkájukhoz sok sikert kívánok nagy szeretettel.





Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Facebook-on! Mentés a kedvencek közé!
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  missziotours.hu  -