Mentés a kedvencek közé!Kövessen minket a Facebook-on!
Hírek Hasznos információk Kedvezmények
Időpont: 2021. szeptember 13-17.  (5 nap / 4 éjszaka)
Lelkivezető: Dr. Székely János püspök
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Utazás: különvonat, IC+ és/vagy 1. osztályú ülőhelyes kocsik, valamint 2. osztályú termes ülőhelyes és fülkés fekvőhelyes kocsik, ill. étterem- és stúdiókocsi. Folyamatos utazás oda-vissza. Kihangosított vonatrádió és csendes fülkék az „S”- kocsiban. Helyben különjáratos autóbuszokkal.
Indulás: Útvonal: Budapest Keleti pályaudvar – Pécs – Magyarbóly – Pélmonostor – Szarajevó – Mostar – Čapljina
Hazafelé: Mostar – Szarajevó – Pélmonostor – Magyarbóly – Pécs – Budapest Keleti pályaudvar
Felszállási lehetőségek: Kelenföld, Dombóvár, Pécs
Szállás: zarándokpanziók, 2-3-4 ágyas szobák fürdőszobával, illetve fürdőszoba-használattal.
Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd vagy vacsora)
Program: 1. nap (szept. 13., hétfő): A Keleti pályaudvaron zarándokok fogadása, felszállítása, ünnepélyes búcsúztatás. Utazás Budapest-Kelenföld, Dombóvár, Pécs, Magyarbóly útvonalon.
 
2. nap (szept. 14., kedd): Utazás Horvátországon és Bosznia-Hercegovinán keresztül, Pélmonostor (Beli Manistir), Slavonski Samac, Doboj, Čapljina útvonalon, szépséges tájon, a Neretva-völgyében. Folyamatos lelki programok, közös éneklések, imádságok, gyónási lehetőség a vonaton. Čapljina: rövid autóbuszos utazás a szállásokra. Medjugorje: elszállásolás (2 éj). Délután részvétel a közös szabadtéri szentmisén.
 
3. nap (szept. 15., szerda): MEDJUGORJE. Reggeli a szállásokon. 8:00 órától szentmise a Szent Jakab-templomban. Cenacolo, a szenvedélybetegek közösségének meglátogatása. Csoportonkénti közös rózsafüzér imádság a Jelenések hegyén. Délután szabadprogram keretében rózsafüzér, majd közös szabadtéri szentmise, szentségimádás és áldás.
 
4. nap (szept. 16., csütörtök): Reggeli a szállásokon. 8:00 órától záró szentmise a Szent Jakab-templomban. Križevac (Nagy kereszt hegye): keresztút. Ebéd a szállásokon, csomagok bepakolása a buszokba. Indulás Mosztárba, találkozás az ottani ferences atyákkal, városnéző séta és az Öreg híd (Stari most) megtekintése. Este felszállás a vonatra és visszaindulás a csodaszép Neretva-völgyén keresztül.
 
5. nap (szept. 17., péntek): A zarándokvonaton hazaútban is közös programok, imádságok teszik teljessé a lelki élményeket. Folyamatos leszállási lehetőségek.
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a programban a Jelenések hegyére és a Krizevácra gyalogosan megyünk fel. Mindkét hegy (különösen az utóbbi) igen meredek és sziklás. Kényelmes ruha és túracipő javasolt! Ezért kérjük Önöket, hogy csak az vállalja, akinek nem megterhelő ez, megfelelő fizikai egészségnek örvend.
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják! A menetrend, ezáltal a program is változhat!
A Cenacolo közösségének lehet vinni tartós élelmiszert vagy adományt ajándékba.
A szentmise magyar nyelvű fordítását FM adásban lehet majd hallgatni, ezért kérjük, hogy fülhallgatóval használható erre alkalmas telefont vagy rádiót hozzanak magukkal.
A határon csak kártyaformátumú személyigazolványt vagy útlevelet fogadnak el (a lejárat nélküli régi típusú – könyv formátumú – igazolvánnyal nem lehet Bosznia-Hercegovinába utazni).
A belépéshez használt úti okmánynak (magánútlevél, új típusú személyigazolvány) az országból való tervezett kilépéstől számítva 90 napig érvényesnek kell lennie.
REGISZTRÁLJON most előlegfizetés és kötelezettség nélkül, és biztosítsa helyét a Medjugorjei Zarándokvonaton!
A 2020-as évről átjelentkezőknek és a 2021. június 30-ig regisztrálóknak a 2020-as áron biztosítjuk az utazásukat!
Az út részleteiről elsők között fogjuk értesíteni! Várjuk érdeklődését!
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat és Facebook oldalunkat!
Részvételi díj: 41 900 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét, a csoportkísérést és zarándoklatvezetést.
A részvételi díj nem tartalmazza az autóbuszos szállítást Čapljina és Medjugorje között oda-vissza, szállást 2 éjszakára félpanziós ellátással, tolmácsolást, mostari programot és egyéb járulékos költségeket (120 EUR/fő, ami a helyszínen kötelezően fizetendő). Az útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), az utasbiztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 680 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras. (A jelenlegi díjszabás szerint.).
Törzsutas kedvezménnyel: 39 800 Ft/fő (2021. június 30-ig)
fekvőkocsi felár, 1., 2. szint: 12 000 Ft/fő
fekvőkocsi felár, 3. szint: 8 000 Ft/fő
Részvételi díj: 35 000 Ft/fő, mely tartalmazza csak a vonatjegy menettérti árát (korlátozott számban!), a programokon való részvétel lehetőségét egyénileg. A felszállási helyeken egyénileg lehet csatlakozni, helyben egyénileg közlekednek (igény esetén első és utolsó nap: +8 000 Ft/fő busztranszfer). Az esetleges menetrend- és ez által programváltozások lehetségesek, éppen ezért az így utazóknak ezekkel egyénileg is számolniuk kell!
CSAK VONATJEGY.
A részvételi díj nem tartalmazza szállást, étkezést. Az útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), az utasbiztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1 680 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras. (A jelenlegi díjszabás szerint.).
fekvőkocsi felár, 1., 2. szint: 12 000 Ft/fő
fekvőkocsi felár, 3. szint: 8 000 Ft/fő
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő a BBP utasbiztosítás, mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1680 Ft/fő.

A Misszió Tours az egyik legismertebb olyan utazási iroda, amely hívő katolikusok százait viszi zarándokvonattal Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba, és Lengyelországba, Czestochowába, a „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolat jegyében. Az utazások gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek, ugyanis a zarándokokat lelki vezetők kísérik az út során.

Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Lélelkúton a sziklák között. Ezt a címet adnám a zarándoklatnak. Úgy érzem, hogy a lelkem templomát építettem. Köszönetem Mindenkinek szól!

Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Facebook-on! Mentés a kedvencek közé!
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  missziotours.hu  -