Mentés a kedvencek közé!Kövessen minket a Facebook-on!
Hírek Hasznos információk Kedvezmények
Időpont: 2019. szeptember 14.  (MEGTELT)
Lelkivezetők: P. Barsi Balázs és P. Reisz Pál ferences atyák
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Utazás: különvonat, 2. osztályú ülőhelyes termes kocsik.
A zarándokvonaton kihangosított vonatrádió és mozgó büfé is üzemel majd.
A szerelvényt a NEK-2020 tiszteletére felmatricázott, feldíszített mozdony vontatja!
Indulás:
Budapest, Keleti pályaudvar
Kelenföld
Székesfehérvár
Veszprém
Szállás: elszállásolás nélkül.
Ellátás: önellátás, a vonaton mozgóbüfé üzemel.
Program: Program: Budapest, Keleti pályaudvar: zarándokok fogadása (6:00 órától), felszállás, ünnepélyes búcsúztatás. Indulás 6:30 órakor. Utazás a fent megadott útvonalon: Bp.-Ferencváros (6:38), Bp.-Kelenföld (6:45), Székesfehérvár (7:26), Veszprém (8:17).
P. Barsi Balázs ferences atya vezetésével lelki programok, imádságok, gyónási lehetőség, valamint Pálmai Árpád vezetésével közös éneklések a vonaton. A vonaton további ferences atyák is velünk utaznak majd.
Megérkezés Sümegre (10:00). A zarándokok köszöntése. Ünnepélyes felvonulás és beköszönés Kegytemplomba. Rövid szabadprogram, melynek keretében további gyónási lehetőség is lesz.
Püspöki búcsús szabadtéri szentmise (12:00). A szentmise főcelebránsa Székely János dr. szombathelyi megyéspüspök lesz. A szentmisét követően a zarándokok egy szeretetvendégségen (agape) vehetnek részt.
15:00 órakor felsorakozás és énekelve, imádkozva levonulás a vasútállomásra. Ünnepélyes elköszönés a zarándokoktól.
Felszállás és visszaindulás Sümegről (15:50-kor) Budapestre.
P. Reisz Pál ferences atya vezetésével lelki programok, imádságok, gyónási lehetőség, valamint Pálmai Árpád közreműködésével közös éneklések a vonaton.
Utazás visszaútban: Veszprém (17:32), Székesfehérvár (18:30), Bp.-Kelenföld (19:11) útvonalon. Megérkezés Budapest, Keleti pályaudvarra 19:29 órakor.
A vasúttársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!
Részvételi díj: 2 000 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét 18 éves kor fölött, a csoportkísérést és zarándoklatvezetést, valamint a programok költségét.
Részvételi díj: 1 000 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét 18 éves korig – ifjúsági ár, a csoportkísérést és zarándoklatvezetést, valamint a programok költségét.

A Misszió Tours az egyik legismertebb olyan utazási iroda, amely hívő katolikusok százait viszi zarándokvonattal Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba, és Lengyelországba, Czestochowába, a „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolat jegyében. Az utazások gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek, ugyanis a zarándokokat lelki vezetők kísérik az út során.

Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Nagyon tetszik a zarándokvonat hangulata, a sok közös ima, ének. Ezek teszik meghitté és különleges élménnyé ezeket az utakat. Én másodszor utaztam zarándokvonattal és elmondhatom, hogy mindkét úton lelki békét és szeretetet kaptam - mind a Szűzanyáét, mind a... Tovább...

Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Facebook-on! Mentés a kedvencek közé!
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  missziotours.hu  -