Mentés a kedvencek közé!Kövessen minket a Facebook-on!
Hírek Hasznos információk Kedvezmények
Időpont: 2019. május 31 – június 2.  (3 nap / 2 éjszaka)  (MEGTELT)
Lelkivezetők: Dr. Orosz Atanáz püspök, Michels Antal atya, Gábor Bertalan szepsi esperes, Burbela Gergely és Juhos Ferenc verbita, Pál Csaba pálos szerzetes
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
A Magyar Pálos Rend együttműködésével megvalósuló program.
A fekvőhelyes kocsikban és az 1. osztályon elfogytak a helyek!
Utazás: különvonat, 1., 2. osztályú ülőhelyes termes kocsik és 6 fős fekvőhelyes fülkés kocsik.
Folyamatos utazás oda-vissza. Kihangosított vonatrádió a stúdióból.
Indulás:
Szombathely
Csorna
Győr
Komárom
Tatabánya
Kelenföld
Budapest, Keleti pályaudvar
Szolnok
Miskolc
Nyíregyháza
Debrecen
Püspökladány
Szállás: elszállásolás nélkül.
Ellátás: önellátás, a vonaton étteremkocsi és mozgóbüfé üzemel.
Program: 1. nap (május 31., péntek): Indulás Szombathelyről, felszállási lehetőségek a megadott állomásokon. Folyamatos utazás Székelyföldre, Csíkszeredába. Útközben imák, elmélkedések, közös éneklés, lehetőség gyónásra, lelki beszélgetésre. Megérkezés a kora reggeli órákban.
 
2. nap (június 1., szombat): PÁPAI SZENTMISE CSÍKSOMLYÓN. Ez az ősi Mária-kegyhely évszázadok óta a magyarság egyik lelki központja. Közösen felvonulunk a Kegytemplomhoz, ahol a ferencesek sok évszázada őrzik a csodatevő Szűz Mária kegyszobrot, majd innen a hegynyeregbe. Részt veszünk a pápai szentmisén. „A liturgia nyelve a latin lesz, a homíliát Ferenc pápa olaszul mondja, amit fordítanak majd magyar nyelvre.” (Magyar Kurír) A szentmise után szabadprogram, melynek keretében egyénileg lemegyünk a vasútállomásra, felszállás, majd folyamatos hazautazás a különvonattal. Útközben közös éneklések és programok a vonaton.
 
3. nap (június 2., vasárnap): Leszállási helyek megegyeznek a felszállási helyekkel. Érkezés folyamatosan napközben.
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják!
A menetrend és ez által a program is változhat!
FONTOS: Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csíkszeredai vasútállomásról gyalogosan vonulunk fel a szentmise helyszínére. Ez körülbelül 5 km oda és 5 km vissza. Ezért kérjük Önöket, hogy csak az vállalja az utazást, akinek nem túlzottan megterhelő, megfelelő fizikai egészségnek örvend.
Részvételi díj: 31 500 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét, a lelkivezetést, a csoportkísérést.
A részvételi díj nem tartalmazza fekvőkocsi (couchette) felárat: 1., 2. szint: 10 000 Ft/fő, 3. szint: 6 000 Ft/fő, az útlemondási biztosítást, ami a részvételi díj 5 %-a, 1 495 Ft/fő, az utasbiztosítást (baleset, betegség, poggyász), mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Nívó) költsége 1 500 Ft/fő 80 éves korig, 3 750 Ft/fő 80 év felett.
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő a BBP utasbiztosítás, mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 1500 Ft/fő.

A Misszió Tours az egyik legismertebb olyan utazási iroda, amely hívő katolikusok százait viszi zarándokvonattal Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba, és Lengyelországba, Czestochowába, a „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolat jegyében. Az utazások gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek, ugyanis a zarándokokat lelki vezetők kísérik az út során.

Medjugorjei Zarándokvonat a Béke Királynőjéhez 2019

A zarándoklat felemelő lelki ajándék volt mindkettőnk számára, ami segíteni fog továbbra is. Hálát adunk a Jóistennek Értetek, a Szervezőkért, Munkatársakért, hogy ezt a maradéktalan örömet segítettetek megszületni a szívünkben!

Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Facebook-on! Mentés a kedvencek közé!
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  missziotours.hu  -