Mentés a kedvencek közé!Kövessen minket a Facebook-on!
Hírek Hasznos információk Kedvezmények
Időpont: 2021. június 28 – július 1.  (4 nap / 3 éjszaka)
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Lelkivezető: Tamás József nyugalmazott segédpüspök és Bátor Botond pálos szerzetes
Utazás: különvonat, IC+ és/vagy 1. osztályú ülőhelyes kocsik, valamint 2. osztályú termes ülőhelyes és fülkés fekvőhelyes kocsik, ill. étterem- és stúdiókocsi. Folyamatos utazás oda-vissza. Kihangosított vonatrádió és csendes fülkék az „S”- kocsiban. Helyben különjáratos autóbuszokkal (Czestochowa fel- és leutazás), egyébként gyalog.
Indulás: Útvonal: Budapest Keleti pályaudvar – Rajka – Zsolna – Petrovice u Karvine – Katowice – Czestochowa
Hazafelé: Czestochowa – Katowice – Krakkó – Katowice – Petrovice u Karvine – Zsolna – Rajka – Budapest Keleti pályaudvar
Szállás: Zarándokközpont.
A kategória: 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban,
B kategória: 4-5 ágyas, közös fürdőszobás szobákban.
Ellátás: második nap vacsora, harmadik nap reggeli és vacsora a szálláson
Program: 1. nap (06.28., hétfő): Indulás Budapest Keleti pu.: zarándokok fogadása, ünnepélyes búcsúztatás. Utazás Felvidéken / Szlovákián és Csehországon keresztül Lengyelországba. Folyamatos lelki programok, közös éneklések, imádságok, gyónási lehetőség. Első este vacsora és másnap reggeli egyénileg, igény szerint a vonaton.
 
2. nap (06.29., kedd): Másnap a kora délelőtti órákban érkezés Czestochowába. Autóbuszokkal felutazunk a Kegyhely melletti Szent II. János Pál Zarándokközpontba. CZESTOCHOWA: JASNA GÓRA (FÉNYES-HEGY). Ünnepélyes beköszönés a kegytemplomba. Szentmise, majd a BOLDOG ÖZSÉB DÍSZKÚT megkoszorúzása. Szabadprogram. Kiáltás, majd rózsafüzér a Bazilikában. „Apel” a Kegykápolnában, majd csoportos és egyéni virrasztási lehetőség a kegyképnél.
 
3. nap (06.30., szerda): Reggeli a szálláson, közös program a KORDECKI TEREMBEN, majd Czestochowa belvárosából a SZŰZ MÁRIA SUGÁRÚTON egy nagy keresztaljként felvonulunk Jasna Górára, közben POPIELUSZKO atya és a KATYNI ÉS SZMOLENSZKI ÁLDOZATOK EMLÉKMŰVÉNEK megkoszorúzása. Főpapi szentmise a KEGYKÁPOLNÁBAN, majd a kegykép lezárása. Szabadprogram. Délután KERESZTÚT a kolostor évszázados falain. Este „Kiáltás”, majd rózsafüzér, „Apel”. A programot GYERTYÁS KÖRMENETTEL zárjuk.
 
4. nap (07.01., csütörtök): Kora reggel elköszönés Czestochowá-tól. Utazás Krakkó – Główny főpályaudvarra. KRAKKÓ: Wawel katedrálisa, főpapi szentmise a katedrálisban. Levonulás a történelmi belvárosba, majd szabadprogram, többek között a világhírű Mária templomot, a Posztócsarnokot és a Barbakánt is megnézhetjük majd. A Flórián kapun keresztül érkezünk vissza a főpályaudvarra. Felszállás a zarándokvonatra és hazaindulás. Hazautazás közben tovább folytatódnak a programok, élménybeszámolók, közös éneklések a vonaton. Megérkezés Budapestre, a Keleti pályaudvarra júl. 2-án, pénteken!
A menetrend változtatás jogát a vasúti szolgáltatók fenntartják! A menetrend, ezáltal a program is változhat!
REGISZTRÁLJON most előlegfizetés és kötelezettség nélkül, és biztosítsa helyét a Fekete Madonna Zarándokvonaton!
A 2020-as évről átjelentkezőknek és a 2021. március 31-ig regisztrálóknak 2020-as áron biztosítjuk az utazásukat!
Az út részleteiről elsők között fogjuk értesíteni! Várjuk érdeklődését!
Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat és Facebook oldalunkat!
Lelki megújulásunkért! Misszió hitünkért!
Részvételi díj: 83 900 Ft/fő, mely tartalmazza ("A" kategória) a vonatos utazás költségét, a szállítást, a 2 éjszakai szállást (2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban), második nap vacsorát, harmadik nap reggelit és vacsorát a szálláson, negyedik nap reggelire hideg csomag és kávé/ivólé és ½ l ásványvíz a vonaton, csoportkísérést és a programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 1 680 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras. (A jelenlegi díjszabás szerint.).
Részvételi díj: 69 900 Ft/fő, mely tartalmazza ("B" kategória) a vonatos utazás költségét, a szállítást, a 2 éjszakai szállást közös fürdőszobás szobákban (4-5 ágyas), második nap vacsorát, harmadik nap reggelit és vacsorát a szálláson, negyedik nap reggelire hideg csomag és kávé/ivólé és ½ l ásványvíz a vonaton, csoportkísérést és a programokat a teljes út alatt.
A részvételi díj nem tartalmazza útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 1 680 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras. (A jelenlegi díjszabás szerint.).
Részvételi díj: 40 000 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét és a programokon való részvétel lehetőségét egyénileg.
A megadott útvonalon és felszállási helyeken egyénileg lehet csatlakozni. Az esetleges menetrend- és ez által programváltozások lehetségesek, éppen ezért az így utazóknak ezekkel egyénileg is számolniuk kell.
CSAK VONATJEGY.
A részvételi díj nem tartalmazza szállást, étkezést, útlemondási biztosítást (a részvételi díj árának 5 %-a), a BBP (Baleset, Betegség és Poggyász) biztosítást, mely az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott csoportos utasbiztosítás költsége 1 680 Ft/fő, a 80 év felettiek biztosítási díja feláras. (A jelenlegi díjszabás szerint.).
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.

A Misszió Tours az egyik legismertebb olyan utazási iroda, amely hívő katolikusok százait viszi zarándokvonattal Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba, és Lengyelországba, Czestochowába, a „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolat jegyében. Az utazások gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek, ugyanis a zarándokokat lelki vezetők kísérik az út során.

Boldogasszony Zarándokvonat

Nagyon örülök, hogy jelentkeztem és részt vehettem a csíksomlyói zarándoklaton. Felemelő volt és a szervezéssel is nagyon meg voltam elégedve. Környezetemben mindenkinek ajánlom, hogy vegyen részt egy ilyen – Önök által szervezett – úton. Idén már nem, de a jövőben a nagy... Tovább...

B.Gy-né

Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Facebook-on! Mentés a kedvencek közé!
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  missziotours.hu  -