Mentés a kedvencek közé!Kövessen minket a Facebook-on!
Hírek Hasznos információk Kedvezmények
Időpont: 2019. szeptember 15-19.  (5 nap / 4 éjszaka)
Lelkivezetők: Székely János püspök és Michels Antal atya
Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész
Utazás: különvonat, 2. osztályú kocsik
Indulás:
Budapest
Kelenföld
Dombóvár
Pécs
Szállás: zarándokpanziók, 2-3-4 ágyas szobák fürdőszobával, illetve fürdőszoba-használattal
Ellátás: félpanzió (reggeli és ebéd vagy vacsora)
Program: 1. nap (szeptember 15., vasárnap): Zarándoklatindító szentmise Budapesten. Keleti pályaudvar: zarándokok fogadása, felszállítása, ünnepélyes búcsúztatás. Utazás Budapest-Kelenföld, Dombóvár, Pécs, Magyarbóly útvonalon.
 
2. nap (szeptember 16., hétfő): Utazás Horvátországon és Bosznia-Hercegovinán keresztül, Pélmonostor (Beli Manistir), Slavonski Samac, Doboj, Čapljina útvonalon. Folyamatos lelki programok, közös éneklések, imádságok a vonaton. Čapljina: autóbuszos transzfer. Medjugorje: elszállásolás (3 éj) és vacsora.
 
3. nap (szeptember 17., kedd): MEDJUGORJE. Jelenések hegye, magyar szentmise, előadások, tanúságtételek. Szabadprogram, rózsafüzér, szentmise, szentségimádás és áldás.
 
4. nap (szeptember 18., szerda): Križevac (Nagy kereszt hegye): keresztút. Autóbuszos fakultatív program Mosztárban (A helyi ferences atyák várják a zarándokokat, majd séta az Öreg hídon.) vagy szabadprogram. Rózsafüzér és szabadtéri szentmise.
 
5. nap (szeptember 19., csütörtök): Reggeli a szállásokon. Közös szentmise, majd a Cenacolo meglátogatása. Délután buszokkal Čapljinába, majd a vonattal a csodaszép Neretva-völgyén keresztül utazunk haza (útvonal, mint első nap). A zarándokvonaton közös programok teszik teljesebbé a lelki élményeket.
 
6. nap (szeptember 20., péntek): Hazaérkezés a délelőtti órákban.
A programváltoztatás jogát a programok sorrendiségét illetően fenntartjuk!
FONTOS: Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a programban a Jelenések hegyére és a Krizevácra gyalogosan megyünk fel. Mindkét hegy (különösen az utóbbi) igen meredek és sziklás. Kényelmes ruha és túracipő javasolt! Ezért kérjük Önöket, hogy csak az vállalja az utazást, akinek nem megterhelő ez, megfelelő fizikai egészségnek örvend.
Fontos! A Jelenések hegyére és a Križevac hegyre kényelmes ruházatot, magas szárú és/vagy kényelmes cipőt, túrabotot ajánlunk! A szenvedélybetegeknek lehet vinni tartós élelmiszert vagy adományt ajándékba. A szentmise magyar nyelvű fordítását FM adásban lehet majd hallgatni, ezért kérjük, hogy fülhallgatóval használható erre alkalmas telefont vagy rádiót hozzanak magukkal.
A határon csak kártyaformátumú személyigazolványt vagy útlevelet fogadnak el (a lejárat nélküli régi típusú – könyv formátumú – igazolvánnyal nem lehet Bosznia-Hercegovinába utazni).
Részvételi díj: 39 900 Ft/fő, mely tartalmazza a vonatos utazás költségét, a csoportkísérést és zarándoklatvezetést.
A részvételi díj nem tartalmazza az autóbuszos szállítást Čapljina és Medjugorje között oda-vissza, szállást 3 éjszakára félpanziós ellátással, tolmácsolást és egyéb járulékos költségek árát (80 Euro/fő, ami a helyszínen kötelezően fizetendő). Külön választható, fakultatív mostari program (5 Euro/fő). Az utasbiztosítás az utazáson való részvétel feltétele. Irodánk által ajánlott utasbiztosítás (EUB Nívó) költsége 2 500 Ft/fő 80 éves korig, 6 250 Ft/fő 80 év felett.
Törzsutas kedvezménnyel: 37 900 Ft/fő (2019. augusztus 14-ig)
A kedvezmények igénybevételének feltételeitől itt olvashat.
Utasbiztosítás: Külön fizetendő a BBP utasbiztosítás, mely az utazáson való részvétel feltétele. Az irodánk által ajánlott utasbiztosítás költsége 2500 Ft/fő.

A Misszió Tours az egyik legismertebb olyan utazási iroda, amely hívő katolikusok százait viszi zarándokvonattal Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba, és Lengyelországba, Czestochowába, a „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolat jegyében. Az utazások gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek, ugyanis a zarándokokat lelki vezetők kísérik az út során.

Magyar zarándoklat Lengyelországba

Június 27 –én nem sokkal 20.00 óra után futott be az a különvonat a párkányi vasútállomásra, amelyen 700 magyar zarándok utazott a Kárpát – medence minden magyar lakta tájáról. A Felvidékről : Kassa vidékéről mintegy 20 – 30 fő, Pozsony vidékéről hasonlóan, és... Tovább...

D.E.

Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Facebook-on! Mentés a kedvencek közé!
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  missziotours.hu  -