Mentés a kedvencek közé!Kövessen minket a Facebook-on!
Hírek Hasznos információk Kedvezmények
Boldogasszony Zarándokvonat 2018
2018. május 22.

A hétvégén, a férjemmel, immár 3.alkalommal zarándokoltunk vonattal a búcsúba.
Ezúton szeretném megköszönni
Budai Lászlónak és Munkatársainak a kitűnő szervezést. Sok embernek lehetőséget adva így, hogy eljusson Csíksomlyóra, s felemelő, felejthetetlen élménnyel, lelki feltöltődéssel térjen haza.
Nagy – nagy köszönet Pálmai Árpádnak, aki fáradhatatlan volt. Tiszta szívvel, lélekkel énekelt, énekeltetett meg bennünket.
Megemlítem a lelkivezetőket is, akik, nagyban segítettek abban, hogy rá tudjunk hangolódni az ünnepre, hátunk mögött hagyva a zajos mindennapokat.
Jó ötlet volt, hogy a pénteki napot Csíksomlyón töltöttük. Így lehetőség volt a keresztutat végig járni. Számomra felejthetetlen élmény marad, hogy végig tudtam menni a nem könnyű terepen.
Segítséget kértem a Szűzanyától, hogy végig tudjam csinálni a fájós térdemmel.
Sok erőt adott még a 92 éves bácsi, aki megjárta a keresztutat mellettem haladva.
Nehéz hétköznapokon ezekre a pillanatokra gondolok majd.
Most feltöltődtem, a lelkem szárnyal
a következő találkozásig.
2019. június 06-09.
A Szűzanya áldása kísérje munkájukat!!!!

I.F.né

A Misszió Tours az egyik legismertebb olyan utazási iroda, amely hívő katolikusok százait viszi zarándokvonattal Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba, és Lengyelországba, Czestochowába, a „lelki megújulásunkért, összetartozásunkért” gondolat jegyében. Az utazások gyönyörű vidékeket érintenek és lelki forrásokhoz vezetnek, ugyanis a zarándokokat lelki vezetők kísérik az út során.

Međugorjei zarándoklat a Béke Királynőjéhez

Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem! csodálatos érzés járt át és hálás vagyok a szervezőknek, hogy biztosították a teljes biztonságot ahhoz, hogy megélhessem a Szűzanyával való találkozást és annak csodáját. Hála és köszönet mindenért, Isten áldása legyen Önökön!

Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Facebook-on! Mentés a kedvencek közé!
© Misszió Tours Utazási Iroda, 2015  -  missziotours.hu  -